[RELEASE] HGTV (video) add-on

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
bubbanc Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #46
Anyone knows who maintains this plugin? How would one go about getting the above show added? Thanks!
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #47
bubbanc Wrote:Anyone knows who maintains this plugin? How would one go about getting the above show added? Thanks!

I've been meaning to look into it, just haven't got too it. It will probably be next week some time. I need to go through and see if there are any other shows to add/remove.
find quote
bubbanc Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #48
divingmule Wrote:I've been meaning to look into it, just haven't got too it. It will probably be next week some time. I need to go through and see if there are any other shows to add/remove.

Thanks man! Didn't realize you were the author/maintainer. Many thanks for the work you've put into this! HGTV was the only thing keeping us with cable for the past 2 years (sadly). Cancelled last week and got my wife using your plugin to watch her shows. Smile
find quote
bubbanc Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #49
Doh.. nevermind Wink
(This post was last modified: 2012-05-13 21:08 by bubbanc.)
find quote
bubbanc Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #50
(2012-02-03 15:02)divingmule Wrote:  
bubbanc Wrote:Anyone knows who maintains this plugin? How would one go about getting the above show added? Thanks!

I've been meaning to look into it, just haven't got too it. It will probably be next week some time. I need to go through and see if there are any other shows to add/remove.

divingmule, I've been having issues recently getting videos to play. They either dont play at all or play for like 2 seconds. It's with all the videos and not with a partcular show. I've tried rebooting and rolling back to an older version and nothing seems to be helping Sad

Here is a log of one of the videos failing.

http://www.pastie.org/private/rovn0pdsb3tlpgjj5ith7g

Thanks!
(This post was last modified: 2012-05-20 15:20 by bubbanc.)
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #51
Hi bubbanc, from that log it looks like part of the rtmp handshake is failing. I haven't been able to reproduce, working for me.

Do your logs consistently show this -
Code:
09:16:30 T:112488448    INFO: HandleInvoke, server invoking <_onbwcheck>
09:16:30 T:112488448    INFO: Invoking _result
09:16:30 T:112488448    INFO: Invoking deleteStream

Have you ever updated/changed the librtmp library?
find quote
bubbanc Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #52
Thanks for the tip, I tracked it down to an issue in Eden final for ATV2 (black). I confirmed it was working fine on my ATV1 running Crystalbuntu which got me looking at it being an ATV2 issue. This librtmp update seems to fix the issue: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1035737

FYI, Design Star was left out of the last update:

Code:
    addDir(__language__(29999),'/hgtv-design-star/videos/index.html',1,'http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2011/06/16/spPackage_HGTV-Design-Star-6_s980x125.jpg')

I've also changed getLink a bit so that Videos are prefaced with [V] so you know if it's a directory or an actual video (did this for the wife).

Code:
def addLink(name,url,description,length,iconimage):
        ok=True
        name = "[V] " + name
        liz=xbmcgui.ListItem(name, iconImage="DefaultVideo.png", thumbnailImage=iconimage)
        liz.setInfo( type="Video", infoLabels={ "Title": name , "Plot":description, "Duration":length } )
        ok=xbmcplugin.addDirectoryItem(handle=int(sys.argv[1]),url=url,listitem=liz)
Thanks again!
(This post was last modified: 2012-05-20 20:18 by bubbanc.)
find quote
hansmit Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #53
Do you know what encoding HGTV uses? I'm having an issue where I only get audio and no video from this add-on, and have a feeling it may be an encoding issue.

Thanks!
(This post was last modified: 2012-08-26 15:11 by hansmit.)
find quote
bubbanc Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #54
(2012-08-26 15:11)hansmit Wrote:  Do you know what encoding HGTV uses? I'm having an issue where I only get audio and no video from this add-on, and have a feeling it may be an encoding issue.

Thanks!

Did you update librtmp? See my above post. All the shows I've tried are working as expected.
(This post was last modified: 2012-08-26 21:10 by bubbanc.)
find quote
cramill Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #55
I am also having issues with the HGTV channel. It plays audio, but no video. I tried the librtmp.so.0 fix (and default.py) linked to above, but that didn't fix the issue. I did find two default.py's but it looked like one was for the weather application, so I left that one alone.

Could it be a codec issue? I am using Raspbmc and they (and Raspberry Pi) just announced MPEG2 and VC1 support. Would I need to get the codec to make this work?
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #56
Sound like a codec or demuxer issue to me. Turn on debug, Settings>System Settings, then check log or copy to http://pastebin.com so other can see.
find quote
saiforigis Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #57
http://pastebin.com/Rk3tTLVC
(This post was last modified: 2012-08-28 00:24 by saiforigis.)
find quote
hansmit Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #58
Glad to know it's not just me. I got both the MPEG2 and VC1 Codecs and it's still not working. I'm running Xbian; but tried Raspbmc as well with no luck.
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #59
(2012-08-28 00:21)saiforigis Wrote:  http://pastebin.com/Rk3tTLVC

I would ask about this in the support thread for your build.
Code:
21:50:47 T:1305474112    INFO: ffmpeg[4DCFF440]:     Stream #0:0: Video: vp6f, yuv420p, 640x360, 3879 kb/s, 29.97 tbr, 1k tbn, 1k tbc
21:50:47 T:1305474112    INFO: ffmpeg[4DCFF440]:     Stream #0:1: Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16, 112 kb/s
21:50:47 T:1305474112  NOTICE: Opening video stream: 0 source: 256
21:50:47 T:1305474112   DEBUG: OMXClock::OMXStop
21:50:47 T:1305474112   ERROR: OMXPlayerAudio : Error open video output
21:50:47 T:1305474112   DEBUG: OMXClock::OMXReset 0x00000003
21:50:47 T:1305474112  NOTICE: OMXClock using video as reference
21:50:47 T:1305474112 WARNING: OpenVideoStream - Unsupported stream 0. Stream disabled.
find quote
Firetop Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #60
(2012-08-28 13:33)divingmule Wrote:  -- Snip --

Hello, divingmule

Im having a few issues with this add-on.

Im VERY new to apple TV let alone jailbreaking them. But i installed your add-on and i live in Canada and i can go on the website and watch there shows there but when i try to watch ANY of the shows on my Apple TV it either wont play at all. OR. Well give me the following error:

"Playback failed
One or more items failed to play.
Check the log file for details."

Any ideas? I pulled a log file if that helps, it can be found here: http://pastebin.com/ttydXsEh

Firetop.
(This post was last modified: 2012-09-10 06:57 by Firetop.)
find quote
Post Reply