[RELEASE] World News Live (Al Jazeera, CSPAN, CNN)

  Thread Rating:
  • 4 Votes - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
dtsexpert Offline
Member
Posts: 87
Joined: Feb 2012
Reputation: 2
Post: #76
Any chance we can get CNN fix?
thanks
find quote
ZaPHoN Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #77
(2012-02-25 17:58)nooz Wrote:  
jbrid Wrote:Trying to get Russia Today English working. I hope someone can shed some light on this.

Here's the error:
Quote:07:35:13 T:2000 M:2841587712 NOTICE: Creating InputStream
07:35:13 T:2000 M:2841096192 ERROR: RTMP_Connect0, failed to connect socket. 10013 (Unknown error)
07:35:13 T:2000 M:2841092096 ERROR: CDVDPlayer::OpenInputStream - error opening [rtmp://fms5.visionip.tv/live app=live swfUrl=http://rt.com/s/swf/player5.4.viral.swf pageURL=http://rt.com/on-air/ playpath=RT_3 live=true]
07:35:13 T:2000 M:2841092096 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()

It seemed that the connection string may be wrong so I tried a couple different things based on what I got from http://rt.com/on-air/. If I click the 'Embed' button there it shows some connection details, but nothing I tried worked. I tried this by updating channels.py.

Any ideas?

would really appreciate if the author or anyone else could get RT working again! Anybody know what could be causing these error messages?

also, there are three stream quality settings available on the bottom left of the player on http://rt.com/on-air/, so if we can get the highest level stream quality working this would be really great!

here is the streamdb link for RT if this helps

Yes... please can someone help out with getting rt news back up and running. It's the only news channel I'll spend my time watching.

[Image: SOS_460x110.png]

The Canadian government is trying to push through a set of draconian electronic surveillance laws that will invade your privacy and cost you money.
find quote
dtsexpert Offline
Member
Posts: 87
Joined: Feb 2012
Reputation: 2
Post: #78
Does anyone know how to get in touch with the author? The plug-in is a bit out of date. CNN and others are no longer work.
Would like to request the author take a look at this.
Thanks
find quote
dtsexpert Offline
Member
Posts: 87
Joined: Feb 2012
Reputation: 2
Post: #79
so desperate seeking a way who to contact the author of this add-on to fix CNN feeds. Would anyone know how to contact him?
find quote
/.ryd Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Location: Adelaide.au
Post: #80
(2012-05-23 15:02)dtsexpert Wrote:  so desperate seeking a way who to contact the author of this add-on to fix CNN feeds. Would anyone know how to contact him?

Yeah, CNN would be great. The author's contact details are easily found by clicking on the donate button. It takes you to paypal and asks if you want to pay andre******@gmail.com.
(I've censored his address here, as it seems inappropriate to post someone else's email address, but it really is just a click away)
find quote
neil4real Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #81
Hey everyone,

Cnn just released high-definition live streaming of cnn and headline news if you're a subscriber and can log in with your cable provider.

Is there any hope of getting this to work with xbmc?

http://www.cnn.com/video/?/video/cvptve/...pt=hp_tvbx
find quote
argh! Offline
Fan
Posts: 340
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #82
Good to see that I'm not alone with Al Jazeera English not working Sad Sometimes I get video, but it stops after a couple seconds. Other times, I only get audio and it barely streams fast enough to watch continuously. Though can stream teh Live feeds without any problem. The lone Al Jazeera plug-in does the same thing Sad
find quote
vijayk416 Offline
Senior Member
Posts: 186
Joined: Apr 2011
Reputation: 1
Post: #83
AJ is finally broken for me as well. Sad
find quote
k3oni Offline
Member
Posts: 90
Joined: Nov 2012
Reputation: 3
Post: #84
As i am using this plug-in and seems that a lot of the channels were broken i decided to fork it.
Made some small modifications and updated some channels, plus added a few new ones.

The plug-in is available for download here: https://github.com/k3oni/plugin.video.world.news.live or for zip files: https://www.yaktab.com/en/0y03e2 .

I am planing to add automatic updating to it in the next few days as i get some time.

Let me know if you have issues with any channels.

CNN is not working currently, trying to find a way to fix it as it seems to be blocked.
(This post was last modified: 2013-01-13 01:59 by k3oni.)
find quote
sosta13 Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #85
@k3oni please add bbc news.
find quote
k3oni Offline
Member
Posts: 90
Joined: Nov 2012
Reputation: 3
Post: #86
BBC News was added, also moved the BBC streams to a folder type view.
find quote
Gull Offline
Senior Member
Posts: 184
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #87
If you could possible add Fox News into the addon it would be great. Thanks for effort.
find quote
erhan75 Offline
Junior Member
Posts: 48
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #88
Can you please add press tv?
find quote
k3oni Offline
Member
Posts: 90
Joined: Nov 2012
Reputation: 3
Post: #89
PressTV was added as well as Bloomberg and a few others.
Fox News, i see what i can do about it and if i can add a stream.
find quote
oilbag Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #90
Thank you for improving this addon. Can you add please Deutsche Welle TV English and Big Pond News.Thank you.
find quote
Post Reply