[RELEASE] Pneumatic

  Thread Rating:
  • 9 Votes - 4.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
schumi2004 Offline
Posting Freak
Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 14
Post: #1441
(2013-01-15 16:32)j1nx Wrote:  I don't get it. Do you say, we don't need SAB anymore in the future?

I think he is saying to split the SABnzbd part from Pneumatic and make it a separate addon Wink
find quote
Popeye Offline
Posting Freak
Posts: 911
Joined: Aug 2009
Reputation: 26
Location: Sweden
Post: #1442
(2013-01-15 17:20)schumi2004 Wrote:  
(2013-01-15 16:32)j1nx Wrote:  I don't get it. Do you say, we don't need SAB anymore in the future?

I think he is saying to split the SABnzbd part from Pneumatic and make it a separate addon Wink

Right!

For those of you trying my SAB addon. The "settings" link in context menu is broken Tongue

sverigesradio | Pneumatic | SABnzbd | XBMC that just works - openelec
find quote
jurm Offline
Member
Posts: 63
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #1443
I've started getting 'malformed result' for su and other sites recently. My newznab shows up as 0.24 in the repo and installed version (but it says 0.3 in the op, I've downloaded 0.3 but that shows up as 0.2 when I install it)

This has only started happening the past week, is it just me that's getting this?

-edit- I'm getting 'script failed' as well now when trying to browse another site that I've made sure I've got the credentials in correctly
(This post was last modified: 2013-01-16 14:46 by jurm.)
find quote
Popeye Offline
Posting Freak
Posts: 911
Joined: Aug 2009
Reputation: 26
Location: Sweden
Post: #1444
(2013-01-16 14:35)jurm Wrote:  I've started getting 'malformed result' for su and other sites recently. My newznab shows up as 0.24 in the repo and installed version (but it says 0.3 in the op, I've downloaded 0.3 but that shows up as 0.2 when I install it)

This has only started happening the past week, is it just me that's getting this?

-edit- I'm getting 'script failed' as well now when trying to browse another site that I've made sure I've got the credentials in correctly

You mean 0.2.4? That is the latest. I don't understand what you mean by "op" and I have nothing named 0.3... Malformed results are usually due to blocking by the site and the response is not an xml...

sverigesradio | Pneumatic | SABnzbd | XBMC that just works - openelec
find quote
jurm Offline
Member
Posts: 63
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #1445
OP just meant opening post. Never mind about the 0.3, I was getting Pneumatic and Newznab confused

The malformed results and script errors seem to on every single newznab listed site I've tried...

I will pm you a log of what I mean
find quote
Popeye Offline
Posting Freak
Posts: 911
Joined: Aug 2009
Reputation: 26
Location: Sweden
Post: #1446
I have now added a new version 3.0.2 of the SABnzbd addon to my repo for easy installation.

sverigesradio | Pneumatic | SABnzbd | XBMC that just works - openelec
(This post was last modified: 2013-01-17 23:58 by Popeye.)
find quote
schumi2004 Offline
Posting Freak
Posts: 1,235
Joined: Aug 2011
Reputation: 14
Post: #1447
(2013-01-17 23:16)Popeye Wrote:  I have now added a new version 3.0.1 of the SABnzbd addon to my repo for easy installation.

Just wanted to setup my main system. So we need to use extra SABnzbd addon from now on ?
find quote
Popeye Offline
Posting Freak
Posts: 911
Joined: Aug 2009
Reputation: 26
Location: Sweden
Post: #1448
(2013-01-17 23:20)schumi2004 Wrote:  
(2013-01-17 23:16)Popeye Wrote:  I have now added a new version 3.0.1 of the SABnzbd addon to my repo for easy installation.

Just wanted to setup my main system. So we need to use extra SABnzbd addon from now on ?

No, for now this is just something extra. When the time comes, all will be handled automagically Big Grin

A dedicated thread for the new old SABnzbd http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152494

sverigesradio | Pneumatic | SABnzbd | XBMC that just works - openelec
(This post was last modified: 2013-01-18 00:29 by Popeye.)
find quote
Newsleecher Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #1449
In your strm file format. There is a part "&nzbname="

Is that passed to the host site as a part of the URL?

It seem some sites do not allow that causing issue.
find quote
Popeye Offline
Posting Freak
Posts: 911
Joined: Aug 2009
Reputation: 26
Location: Sweden
Post: #1450
(2013-01-20 10:32)Newsleecher Wrote:  In your strm file format. There is a part "&nzbname="

Is that passed to the host site as a part of the URL?

It seem some sites do not allow that causing issue.

Impossible Big Grin . The information in the strm url is parsed by pneumatic and then sent to SAB using their API. SAB then fetches whatever data in the url.

sverigesradio | Pneumatic | SABnzbd | XBMC that just works - openelec
find quote
Newsleecher Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #1451
(2013-01-20 10:51)Popeye Wrote:  
(2013-01-20 10:32)Newsleecher Wrote:  In your strm file format. There is a part "&nzbname="

Is that passed to the host site as a part of the URL?

It seem some sites do not allow that causing issue.

Impossible Big Grin . The information in the strm url is parsed by pneumatic and then sent to SAB using their API. SAB then fetches whatever data in the url.

Ok seems the sab api documentaion rules that out. But what if the URL does not contain ".nzb" file extension part. Will sab then give concerns? The sites I use do not return file extension.
(This post was last modified: 2013-01-20 11:15 by Newsleecher.)
find quote
Popeye Offline
Posting Freak
Posts: 911
Joined: Aug 2009
Reputation: 26
Location: Sweden
Post: #1452
(2013-01-20 11:04)Newsleecher Wrote:  
(2013-01-20 10:51)Popeye Wrote:  
(2013-01-20 10:32)Newsleecher Wrote:  In your strm file format. There is a part "&nzbname="

Is that passed to the host site as a part of the URL?

It seem some sites do not allow that causing issue.

Impossible Big Grin . The information in the strm url is parsed by pneumatic and then sent to SAB using their API. SAB then fetches whatever data in the url.

Ok seems the sab api documentaion rules that out. But what if the URL does not contain ".nzb" file extension part. Will sab then give concerns? The sites I use do not return file extension.

The extension or not shouldn't matter. Sometimes the site api specifies "&dl=1" (for newznab) if the response should be a file or just a page...

sverigesradio | Pneumatic | SABnzbd | XBMC that just works - openelec
find quote
Newsleecher Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #1453
(2013-01-20 11:57)Popeye Wrote:  
(2013-01-20 11:04)Newsleecher Wrote:  
(2013-01-20 10:51)Popeye Wrote:  Impossible Big Grin . The information in the strm url is parsed by pneumatic and then sent to SAB using their API. SAB then fetches whatever data in the url.

Ok seems the sab api documentaion rules that out. But what if the URL does not contain ".nzb" file extension part. Will sab then give concerns? The sites I use do not return file extension.

The extension or not shouldn't matter. Sometimes the site api specifies "&dl=1" (for newznab) if the response should be a file or just a page...

Ok I think I find the issue. First, I do know how the newsnab and pneumatic plugins is supposed to behave when everything is in good working order. I can browse and play from several sites. I can also save to library and stream from there too.

But for certain sites (2 of them) save to xmbc library ends up with error when trying to stream from there. I check the logs and there is no issues for the plugins. The issue comes into play with the nzb file itself. When they are moved into appropriate folder a control character (a box) is being appended at the end for some reason. The control character doesn't exist when download the nzb manually from the site.

Sab itself will then get this error causing plugin and xmbc issues:
WARNING: Invalid NZB file Name.Of.My.Movie.nzb, skipping (reason=not well-formed (invalid token), line=7851)

If I remove the control character from the end of nzb file manually then it works and sab is happy to download.

So I think there is at least 2 solutions:
Modify Sab to ignore the control characters in the nzb files. Or modify your plugins to strip out the control character before saving the nzb file. I think the second option is realistic. Can you please see what can be done?
find quote
Popeye Offline
Posting Freak
Posts: 911
Joined: Aug 2009
Reputation: 26
Location: Sweden
Post: #1454
(2013-01-20 22:12)Newsleecher Wrote:  
(2013-01-20 11:57)Popeye Wrote:  
(2013-01-20 11:04)Newsleecher Wrote:  Ok seems the sab api documentaion rules that out. But what if the URL does not contain ".nzb" file extension part. Will sab then give concerns? The sites I use do not return file extension.

The extension or not shouldn't matter. Sometimes the site api specifies "&dl=1" (for newznab) if the response should be a file or just a page...

Ok I think I find the issue. First, I do know how the newsnab and pneumatic plugins is supposed to behave when everything is in good working order. I can browse and play from several sites. I can also save to library and stream from there too.

But for certain sites (2 of them) save to xmbc library ends up with error when trying to stream from there. I check the logs and there is no issues for the plugins. The issue comes into play with the nzb file itself. When they are moved into appropriate folder a control character (a box) is being appended at the end for some reason. The control character doesn't exist when download the nzb manually from the site.

Sab itself will then get this error causing plugin and xmbc issues:
WARNING: Invalid NZB file Name.Of.My.Movie.nzb, skipping (reason=not well-formed (invalid token), line=7851)

If I remove the control character from the end of nzb file manually then it works and sab is happy to download.

So I think there is at least 2 solutions:
Modify Sab to ignore the control characters in the nzb files. Or modify your plugins to strip out the control character before saving the nzb file. I think the second option is realistic. Can you please see what can be done?

What version of XBMC are you using? And please pm a log when creating a strm and playing it. Also add the content of the strm file to the pm. Big Grin

sverigesradio | Pneumatic | SABnzbd | XBMC that just works - openelec
find quote
Newsleecher Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #1455
I use frodo rc3: http://xbmc.org/natethomas/2013/01/03/xb...ndidate-3/

Unfortunately the log files contain too much info I am not willing to share with you. It's too bad because I would like to use your program with the sites I want to use.
find quote
Post Reply