[RELEASE] VODie - Video On Demand Ireland - RTE, TV3 and TG4

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Slatri Offline
Member
Posts: 87
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Post: #46
The http://www.magnetwebtv.ie is not loading. Might need to change over to aertv.ie.
find quote
luckycat Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #47
This is a great plugin, RTE plays fine but on the playerTV3 programme names are empty. Does anyone know how to fix this.
find quote
lanre Offline
Donor
Posts: 9
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #48
Slatri Wrote:The http://www.magnetwebtv.ie is not loading. Might need to change over to aertv.ie.

i just put that as an issue on his googlecode page.

still loving the plugin!
find quote
VanZan Offline
Donor
Posts: 462
Joined: Jun 2007
Reputation: 3
Location: Limerick, Ireland.
Post: #49
The author of this plugin seems to be a mysterious individual.
find quote
Slatri Offline
Member
Posts: 87
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Post: #50
I seem to be getting a script fail on magnet and on live rte. Does anyone know if kitesurfer maintaining this repo?
find quote
t0mm0 Offline
Fan
Posts: 486
Joined: Mar 2011
Reputation: 8
Location: UK
Post: #51
lanre Wrote:i just put that as an issue on his googlecode page.

still loving the plugin!

Slatri asked me to take a look at this so i did and i attached a patch to the issue which turns magnet into aer and also makes aer live streams work even if you are not in ireland.

while you are waiting for the official addon to be updated, you can replace your plugin.video.vodie/resources/lib/MagnetWebTvScrapper.py with this one.

hope that helps,

t0mm0
find quote
liamf Offline
Member
Posts: 97
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Location: Ireland
Post: #52
This VODie plugin is really nice, thanks to the original developer.

I also have the TV3 issue.

OK, so first time poking about with the innards of an XBMC plugin and so forth, and probably not the cleanest solution, but the following makes this almost work:

in TV3Scrapper.py, in function getEpisodes(), change
Code:
def getEpisodes(self, showID):
        # Load and read the URL
        f = urllib2.urlopen(EPISODE_URL % (showID))

to

Code:
def getEpisodes(self, showID):
        # Load and read the URL
        # HACK: temp correct the showID
        showID = showID.replace('http://tv3.ie/','')
        f = urllib2.urlopen(EPISODE_URL % (showID))

that is, add in the single line which strips out the incorrect "http://tv3.ie/" which is being passed in to the episode finder.

Have not even readthe XBMC plugin docs yet, so don't have the foggiest where the regex or call or whatever is which is fetching the showID. Because it would probably be cleaner to fix it there.

This makes quite a few shows work properly ... have not tried them all ...

HTH

Liam
(This post was last modified: 2011-11-14 00:41 by liamf.)
find quote
VanZan Offline
Donor
Posts: 462
Joined: Jun 2007
Reputation: 3
Location: Limerick, Ireland.
Post: #53
Many thanks for this Liam. My Mum can watch Coronation Street and Emmerdale again! Smile
find quote
liamf Offline
Member
Posts: 97
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Location: Ireland
Post: #54
Gotta keep those mums happy
find quote
t0mm0 Offline
Fan
Posts: 486
Joined: Mar 2011
Reputation: 8
Location: UK
Post: #55
liamf Wrote:This VODie plugin is really nice, thanks to the original developer.

I also have the TV3 issue.

OK, so first time poking about with the innards of an XBMC plugin and so forth, and probably not the cleanest solution, but the following makes this almost work:

in TV3Scrapper.py, in function getEpisodes(), change
Code:
def getEpisodes(self, showID):
        # Load and read the URL
        f = urllib2.urlopen(EPISODE_URL % (showID))

to

Code:
def getEpisodes(self, showID):
        # Load and read the URL
        # HACK: temp correct the showID
        showID = showID.replace('http://tv3.ie/','')
        f = urllib2.urlopen(EPISODE_URL % (showID))
that is, add in the single line which strips out the incorrect "http://tv3.ie/" which is being passed in to the episode finder.

Have not even readthe XBMC plugin docs yet, so don't have the foggiest where the regex or call or whatever is which is fetching the showID. Because it would probably be cleaner to fix it there.

This makes quite a few shows work properly ... have not tried them all ...

HTH

Liam

nice, if you do want to do it the regex way it looks like line 95 is the thing to change:
Code:
REGEXP = '<a href="(.*?)" class="dropDown" title="(.*?)">(.*?)</a>'
maybe to something like
Code:
REGEXP = '<a href="(?:http\://.+?/)?(.*?)" class="dropDown" title="(.*?)">(.*?)</a>'
instead. this seems to work ok for me (and outside ireland too!)

t0mm0
find quote
liamf Offline
Member
Posts: 97
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Location: Ireland
Post: #56
Okey dokey

Will take a gander to understand a bit better what the plugin is doing.

Regex'es always strike me as closer to what you'd get by randomly bashing a keyboard with your head than actual code though. And so generally to be avoided if possible Nerd
find quote
VanZan Offline
Donor
Posts: 462
Joined: Jun 2007
Reputation: 3
Location: Limerick, Ireland.
Post: #57
Is anyone having an issue with programmes on the RTE section? Any programmes in two "halves" cause problems for me. It keeps skipping onto the second "half". It drives me mad. I never had the issue with TV3 content so it seems to be RTE only.

I just checked and the second "half" skips to the end as well. Can't really watch any RTE stuff then.
(This post was last modified: 2011-11-14 01:11 by VanZan.)
find quote
t0mm0 Offline
Fan
Posts: 486
Joined: Mar 2011
Reputation: 8
Location: UK
Post: #58
liamf Wrote:Okey dokey

Will take a gander to understand a bit better what the plugin is doing.

Regex'es always strike me as closer to what you'd get by randomly bashing a keyboard with your head than actual code though. And so generally to be avoided if possible Nerd

yeah i know the feeling, i hated regex until i started writing xbmc addons and was forced to actually learn a bit Wink

t0mm0.
find quote
Slatri Offline
Member
Posts: 87
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Post: #59
Thanks to t0mm0 and liamf for all there hard work.
find quote
Daavid Offline
Senior Member
Posts: 213
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Location: Ireland
Post: #60
Delighted with both of these fixes - Thanks guys.
find quote
Post Reply