[RELEASE] veetle.com

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
bahnen Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #136
bahnen Wrote:here's a paste from the log file


19:50:32 M: 31944704 NOTICE: -->Python Initialized<--
19:50:35 M: 27774976 ERROR: DNS lookup for http://www.veetle.com failed: 11001
19:50:35 M: 27774976 ERROR: Error Type: urllib2.URLError
19:50:35 M: 27774976 ERROR: Error Contents: <urlopen error (4, 'getaddrinfo failed')>
19:50:35 M: 27774976 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "Q:\plugins\video\plugin.video.veetle\default.py", line 120, in ?
response = urllib2.urlopen(CHANNEL_LISTING)
File "Q:\system\python\python24.zlib\urllib2.py", line 130, in urlopen
File "Q:\system\python\python24.zlib\urllib2.py", line 358, in open
File "Q:\system\python\python24.zlib\urllib2.py", line 376, in _open
File "Q:\system\python\python24.zlib\urllib2.py", line 337, in _call_chain
File "Q:\system\python\python24.zlib\urllib2.py", line 1021, in http_open
File "Q:\system\python\python24.zlib\urllib2.py", line 996, in do_open
URLError: <urlopen error (4, 'getaddrinfo failed')>
19:50:35 M: 34217984 ERROR: DIRECTORY::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://video/plugin.video.veetle/
19:50:35 M: 34217984 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://video/plugin.video.veetle/) failed
19:52:07 M: 32858112 NOTICE: -->Python Initialized<--
19:52:13 M: 29941760 NOTICE: -->Python Initialized<--
19:52:20 M: 29773824 NOTICE: -->Python Initialized<--
19:52:27 M: 29679616 NOTICE: -->Python Initialized<--
19:52:30 M: 25993216 ERROR: DNS lookup for crackle.com failed: 11001
19:52:30 M: 25989120 ERROR: Crackle: <urlopen error (4, 'getaddrinfo failed')>
19:52:30 M: 25989120 ERROR: Error Type: exceptions.AttributeError
19:52:30 M: 25989120 ERROR: Error Contents: 'bool' object has no attribute 'find'
19:52:30 M: 25989120 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "Q:\plugins\video\plugin.video.crackle\default.py", line 87, in ?
page=page)
File "Q:\plugins\video\plugin.video.crackle\resources\lib\crackle.py", line 69, in get_channels
if html.find('>&gt;</a>') > -1:
AttributeError: 'bool' object has no attribute 'find'
19:52:30 M: 31858688 ERROR: DIRECTORY::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://video/plugin.video.crackle/?genre=sci-fi&type=a&mode=list_channels&cat=114
19:52:30 M: 31858688 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://video/plugin.video.crackle/?genre=sci-fi&type=a&mode=list_channels&cat=114) failed


on the crackle i can get various lists .. but when i select any type of media it fails.. Veetle fails imidiately.. any ideas?

for some reason i had not activated DHCP in network settings on xbox, it works now.
find quote
bahnen Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #137
if there was one particular channel I'd want to watch and have the url how would i go about putting that into XBMC as a seperate favorite?

the channel doesnt show in the veetle plugin, but it is online and not HD.. maybe its not flagged as flash enabled..

channel: http://veetle.com/index.php/channel/view#4cc72d7e80c97

EDIT: My bad it's now in HD only apparently... nevermind then Big Grin
(This post was last modified: 2011-10-22 06:34 by bahnen.)
find quote
Pednick Offline
Member
Posts: 81
Joined: Apr 2011
Reputation: 1
Post: #138
Is there a connection problem on T0mm0's end today, it's not downloading the addons and yes I have a nightly build of XBMC I guess what is going to be called EDEN.

I DON'T DO CABLE.
find quote
murmlei Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #139
Is there a way to increase the number of channels the plugin displays?
It seems that the number is limited.
find quote
t0mm0 Offline
Fan
Posts: 486
Joined: Mar 2011
Reputation: 8
Location: UK
Post: #140
murmlei Wrote:Is there a way to increase the number of channels the plugin displays?
It seems that the number is limited.

please read this thread for info.
find quote
murmlei Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Post: #141
t0mm0 Wrote:please read this thread for info.

oh, sorry, totally missed it
find quote
sethbest Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #142
I love this plugin, its given my player a whole new functionality (the only other streamers I can find are for specific shows, or music videos). I understand it can only play certain stations but when I load it I get a list of maybe 2 pages and some of the channels pop up one day, not the next, and are back again later, but are always available online.

Is this due to limited list space, or do many of the channels switch between flash streaming and not fairly often?

What I mean is for an example I'll see something like a simpsons channel and then the next day it won't be there, but then maybe a few hours later its back. Or worse I'll find a station of something I like and then it will never show up on the list again (but remains on the online list).
find quote
newatv2user Offline
Senior Member
Posts: 294
Joined: May 2011
Reputation: 27
Post: #143
t0mm0

did you updated the addon or did veetle changed their site? I am seeing 200+ channels. Or am I just dreaming?
find quote
Dasko Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #144
newatv2user Wrote:t0mm0

did you updated the addon or did veetle changed their site? I am seeing 200+ channels. Or am I just dreaming?

Hey, I can see 250 channels as well. That is fantastic. I don't think that they are in HD though but it is still very good
find quote
Ammps Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #145
Hi All;

That was a cool couple of days with Veetle showing 300+ channels on my xbox. Today though, it's back to about 40+. Curious.

BTW, Thank You to anybody and everybody who contributes to Scripts and/or Plug-ins, etc... for XBMC, XBMC4XBOX, etc... Thanks.
find quote
bladeds Offline
Senior Member
Posts: 175
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #146
I think they all had flash streams available because I was able to play all 250 in my iPad browser and you can't play the hd ones in the iPad browser. Because you cant install the veetle software.
find quote
falafael Offline
Fan
Posts: 498
Joined: Aug 2006
Reputation: 1
Location: Nottinghamshire, united kingdom
Post: #147
How can we get the 300+ channels to show back up with the plugin?, i was loving the choice!!!

[Image: widget]
find quote
bladeds Offline
Senior Member
Posts: 175
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #148
It's only when the flash streams are available all are back up now
find quote
altanava Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #149
Thanks, I'm so new to all of this that I can't thank you enough. I downloaded and installed for the first time aN add-on for my ATV2/XBMC, and it worked!!!
find quote
newatv2user Offline
Senior Member
Posts: 294
Joined: May 2011
Reputation: 27
Post: #150
Since there are so many channels now, I tweaked the addon to show categories. If anyone's interested:

http://www.mediafire.com/?ymu7b696eg8csk4
find quote
Post Reply