Updating from git causes black screen

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jhernandez86 Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #16
_ak1_ Wrote:I also had this issue with two machines. My easy way to get a away from the black screen was to press the 's' button. That gave me the bottom menue which enabled me to get to the settings dialogue. There I made sure that the new Neon update was loaded. After that everything was fine again.

_ak1_

is this on an ATV2G?
find quote
stoli Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,409
Joined: Nov 2008
Reputation: 31
Location: Florida
Post: #17
jhernandez86 Wrote:I press right click 8 times and then hit the center bottom, but I was still getting a black screen. How do you delete guisettings.xml?


Exit xbmc
Ssh to the atv
cd /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata
rm guisettings.xml

That should do it.
find quote
jhernandez86 Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #18
stoli Wrote:Exit xbmc
Ssh to the atv
cd /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata
rm guisettings.xml

That should do it.

Thank you so much
find quote
jhernandez86 Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #19
stoli Wrote:Exit xbmc
Ssh to the atv
cd /private/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/userdata
rm guisettings.xml

That should do it.

Thank you so much....that work
find quote
stoli Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,409
Joined: Nov 2008
Reputation: 31
Location: Florida
Post: #20
jhernandez86 Wrote:Thank you so much....that work

Good to hear - sorry for the hassle of my screw-up. Blush
find quote
jhernandez86 Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #21
stoli Wrote:Good to hear - sorry for the hassle of my screw-up. Blush

No problem I still love your work. It happens
find quote
Morbeas Offline
Member
Posts: 95
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #22
Hey stoli, it seems the latest update (6e0b0dd) brings back the black screen problem again. Sad
find quote
stoli Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,409
Joined: Nov 2008
Reputation: 31
Location: Florida
Post: #23
Morbeas Wrote:Hey stoli, it seems the latest update (6e0b0dd) brings back the black screen problem again. Sad

Yep - I borked it again cleaning things up. Smile

See here for a quick fix:

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=777...tcount=119
find quote
Morbeas Offline
Member
Posts: 95
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #24
Ok with the latest update I get nothing when I pause a movie, it's just blank. It properly pauses the movie but no overlays whatsoever.
find quote
stoli Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,409
Joined: Nov 2008
Reputation: 31
Location: Florida
Post: #25
Damn typo. Fixed. Smile
find quote
Post Reply