Windows support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Is anyone aware of, or have a solution to this? 4 656
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: loggio
New posts. Hot thread.   Go to first unread post SD content plays jerky, HD fine 1 598
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gen
New posts. Hot thread.   Go to first unread post TV Episodes vs. Movies 8 1,176
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: realjobe
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Can't get surround sound...? 2 457
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: SilverJS
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Apparently my system is unable to access the internet 1 426
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: falafael
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Remove files in libary mode 4 717
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mediakill
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [WINDOWS] Random Freezing with DXVA Enabled [debug log posted] 1 747
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: neuralclone
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Help: shortcut to change audio device 8 3,374
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: LakersFan
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Asrock 3d vision blu ray / Dharma / Aeon - audio does not resume 8 2,382
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: hoozel
New posts. Hot thread.   Go to first unread post MCE Remote & EventGhost Dissconnecting 9 1,214
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: cgh246
New posts. Hot thread.   Go to first unread post How Do I... 4 674
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: frogger0528jaw3
New posts. Hot thread. Sad Go to first unread post Lockup on XBMC Startup [debug log posted] 3 448
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: RobinHood70
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Failed to initialize audio device 3 762
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: tom101
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Questions about setting up an XBMC on P4 3 519
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jhsrennie
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Slow GUI (but normal video playback) (Pages: 1 2 ) 16 1,994
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gaiko
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Need different audio output for Music and video 3 1,138
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: tom101
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Codec issues? 2 553
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Sheezwack
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Playback stuttering - weird "fix" 1 856
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Voyager
New posts. Hot thread.   Go to first unread post NFO File and Normal Lookup (Pages: 1 2 ) 17 1,203
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Basileus
New posts. Hot thread.   Go to first unread post CApllication Failed; Newer Database? 11 1,443
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jhsrennie
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread