script error

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
quiet storm iii Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #1
whenever i try to play some plugins on my atv2, i get a script error and it also says that the plugins failed. any tips?

i am using xmbc
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 20,376
Joined: Jan 2011
Reputation: 258
Location: Arizona, USA
Post: #2
the only information you've given us is the fact that you are using XBMC, which is the one thing we could already assume since you are posting this in an XBMC forum on the XBMC website.

We don't know who you are. We don't know what version of XBMC you are using, what iOS version you are using, what plug-ins are not working, if this always happens or only sometimes happens, etc. Most importantly (since this can contain much of that info) we don't have a debug log.

My tip to you would be to read this link http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=92480

We want to help you. We want as many people as possible to learn about and use XBMC. You will always be welcome to come to the community here and ask questions. But we can't help you with such little information.
find quote
quiet storm iii Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #3
Ned Scott Wrote:the only information you've given us is the fact that you are using XBMC, which is the one thing we could already assume since you are posting this in an XBMC forum on the XBMC website.

We don't know who you are. We don't know what version of XBMC you are using, what iOS version you are using, what plug-ins are not working, if this always happens or only sometimes happens, etc. Most importantly (since this can contain much of that info) we don't have a debug log.

My tip to you would be to read this link http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=92480

We want to help you. We want as many people as possible to learn about and use XBMC. You will always be welcome to come to the community here and ask questions. But we can't help you with such little information.

i am using apple tv software 4.2.2 (2203)
xbmc os: darwin 11.0.0 Darwin Kernel 11.0.0
the plugins/repos that are not working:
sportsdevil,
bluecop (all that comes with it: hulu, cbs, etc)
free cable
and the ice films repo.

i don't have a debug log.
the same error messages keep showing up ion icefilms. it says "script failed: plugins.video.icefilms"

some of the streams work in the free cable repo. however when i click some streams, it takes right back to where im making the selection to picking the stream. but most of the time the same thing happens with the free cable plugin streams. "script failed: plugins.video.freecable" some streams in this repo make my xbmc crash and reboot.

whenever i use sportsdevil and i choose a stream, the stream wont play or it will take me back to the stream that i just selected.

with hulu: whenever i select a stream, it comes right back to the stream as if it wants me to select the stream again.

enough info?
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #4
quiet storm iii Wrote:i am using apple tv software 4.2.2 (2203)
xbmc os: darwin 11.0.0 Darwin Kernel 11.0.0
the plugins/repos that are not working:
sportsdevil,
bluecop (all that comes with it: hulu, cbs, etc)
free cable
and the ice films repo.

i don't have a debug log.
the same error messages keep showing up ion icefilms. it says "script failed: plugins.video.icefilms"

some of the streams work in the free cable repo. however when i click some streams, it takes right back to where im making the selection to picking the stream. but most of the time the same thing happens with the free cable plugin streams. "script failed: plugins.video.freecable" some streams in this repo make my xbmc crash and reboot.

whenever i use sportsdevil and i choose a stream, the stream wont play or it will take me back to the stream that i just selected.

with hulu: whenever i select a stream, it comes right back to the stream as if it wants me to select the stream again.

enough info?


no debug log == no help on "script failed:*****" issues

as for the streams not playing, it could be that rtmp streams are non playable with the rtmp library used on ATV2

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote
quiet storm iii Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #5
amet Wrote:no debug log == no help on "script failed:*****" issues

as for the streams not playing, it could be that rtmp streams are non playable with the rtmp library used on ATV2

How do I do a debug log?
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #6
quiet storm iii Wrote:How do I do a debug log?

Start by reading the 2nd post in this thread

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote
jd2157 Offline
Fan
Posts: 642
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Nova Scotia
Post: #7
quiet storm iii Wrote:How do I do a debug log?

In all fairness, the post didn't really elaborate on how to create a debug log. There's a link in the post now that should give you the info needed to create one.
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #8
if he read the 2nd post we wouldn't be having this conversation, instead there would be a debug log

EDIT:

keith Wrote:LOG LOCATIONS:
/private/var/mobile/Library/Preferences/xbmc.log (this is the debug log, don't forget to enable debugging)

this is from the link in 2nd post, so how is that not elaborating on how to create one?

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
(This post was last modified: 2011-06-15 14:53 by amet.)
find quote
quiet storm iii Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #9
amet Wrote:if he read the 2nd post we wouldn't be having this conversation, instead there would be a debug log

EDIT:



this is from the link in 2nd post, so how is that not elaborating on how to create one?

here it is:

http://pastebin.ubuntu.com/627505/
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,113
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #10
quiet storm iii Wrote:here it is:

http://pastebin.ubuntu.com/627505/

I only see script.audio.grooveshark failing, what other pluging are not working?

have you tried reporting this issue on script.audio.grooveshark forum thread?

Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find quote
quiet storm iii Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #11
amet Wrote:I only see script.audio.grooveshark failing, what other pluging are not working?

have you tried reporting this issue on script.audio.grooveshark forum thread?

actually grooveshark works fine. the bluecop repo, icefilms, free cable repos all do not work. that includes the hulu, and i also have the sportsdevil repo.
find quote
quiet storm iii Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #12
amet Wrote:I only see script.audio.grooveshark failing, what other pluging are not working?

have you tried reporting this issue on script.audio.grooveshark forum thread?

now my netflix is not working. i click it and nothing happens. is there something about that in the debug log?
find quote