In movie menu?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
shinyxbmc Offline
Member
Posts: 57
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #1
I am not exactly sure what its called but when I pause a video on my ATV2 its simply the progress bar and timestamps. No other video related options. However, these do show up on my windows XBMC.

I really like this skin for ATV2. Makes it real easy for my parents to use(just had to up the font size lol).
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,867
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #2
When you pause (SPACE) you simply get the progress bar, you need to press ENTER/MENU (or whatever the equivalent is on your remote) to bring up the OSD controls.
find quote
shinyxbmc Offline
Member
Posts: 57
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #3
Ah that makes sense, thanks, sorry for the basic question.

I can't seem to figure out what the button would be called.

I have tried just about every button/holding combination I can think of.

Here is my joystick XML
http://pastebin.com/n4MTrMiN
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,867
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #4
When in FullscreenVideo you want the OSD button which is id="7" so I guess you need to 'hold center'.
find quote
shinyxbmc Offline
Member
Posts: 57
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #5
Sigh, I'm sorry to have wasted your time. That worked perfectly. No idea why I thought I had tried that one.

Thank you for the patience.
(This post was last modified: 2011-12-13 21:53 by shinyxbmc.)
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,867
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #6
No problem, glad it's sorted.
find quote