Windows - Problem viewing most videos after updating media player addon

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
murphyaii Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Sad  Problem viewing most videos after updating media player addon
Post: #1
Hi there, First time here and hello.

Having a wee problem with my great atv2 at the mo.

i've jailbroken it and have installed navi-x.

however, i also installed the media player update.

now anytime i select any video in general, it says loading then buffering and then times out with no error.

is there any way to revert the atv2 to before or else correct this problem please?
find quote
murphyaii Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #2
any update guru's?
find quote
nuttypro69 Offline
Member
Posts: 96
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Location: springfield ,ma usa
Post: #3
Hey take a look at this it may work for you go there and read follow all the inst.


http://supercloudtv.com/librtmp.html
find quote
crawl Offline
Senior Member
Posts: 163
Joined: Sep 2011
Reputation: 5
Post: #4
What media player update are you referring to?

Please post log files so we can have an idea of what's going on.

Here's how: http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Debug_log
find quote
murphyaii Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #5
thanks guys.
i 'll try both suggestions when i get back after work
find quote
murphyaii Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #6
i upgraded firecore from 1.4 to 1.5

A apple a day keeps steve jobs away!
find quote