[RELEASE] Viki.com Video Add-on - Asian Drama MOVIES & TV Shows

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
dknlght Offline
Fan
Posts: 447
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #151
(2014-05-16 04:41)tantalyn Wrote:  I just did a fresh start on my device, and it is telling me that the Viki add on is broken. HELP!!

Most likely it can't find one of the script module it needed. Try doing a force refresh on my repository and then find the addon again. if that still doesn't work. you'll have to install the module manually.

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
tantalyn Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Post: #152
How do you put it in manually?
find quote
snoopaki Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #153
Hello, app works great!!

One small problem, the Greek subs don't seem to work, whenever I select them it says script error!!

Great job!
find quote
ethancottier Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #154
On newer videos the subtites don't work. I've noticed that when downloading the srt files from vikeep, they are in some kind of weird messed up format (looks like binary).

using official site or apps work fine tho. would you be able to fix this? the drama with issues is 'Angel Eyes'
find quote
mano154 Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #155
Hello, I'm having a problem with the select subtile language. when i click on this option nothing shows up, its blank. When i play a video i could see english subs but i can't select another sub. please help. thank you.
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 447
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #156
I'll check it out

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
nagai72 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #157
I am having the same problem (gotham 13.2 final release)

(2014-08-20 02:37)mano154 Wrote:  Hello, I'm having a problem with the select subtile language. when i click on this option nothing shows up, its blank. When i play a video i could see english subs but i can't select another sub. please help. thank you.

I am having the same problem (Gotham 13.2 final release)
(This post was last modified: 2014-08-20 21:06 by nagai72.)
find quote
sigp Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #158
Hello,
I'm basically a first time user of xbmc and I've got the same problem: I can enter the "Select Subtitle Language" menu, but no languages are listed there. That happened first on 13.1 and did not change after upgrading to 13.2
Here's a log:
http://xbmclogs.com/show.php?id=273267
I tried to read it and I was a bit surprised about line 1008:
DEBUG: Loading items: 7, directory: plugin://plugin.video.viki/ sort method: 0, ascending: false
Doesn't that mean seven language options should be displayed?
find quote
dknlght Offline
Fan
Posts: 447
Joined: Nov 2007
Reputation: 9
Post: #159
Sorry I think there a change in the site I need to fix the language section

though donation is not necessary but just in case you want to: Donate Here
find quote
Post Reply