[MOD] Adding the PVR view from Confluence

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #1
Hi,

I am working on integration of the Confluence LiveTV part in the re-touched skin!
It misses the config part so you need to switch back to Confluence for that.
Of course, a real integration with the full ReTouched layout would be better...

The Re-touched background buttons are only on 4.3 screens like the IPAD, 16x9 screens remain with the old style from confluence...

I forked the git here: https://github.com/TheTroll/skin.re-touched from Martjin's

Latest zip: https://mega.co.nz/#!kpgVCCyQ!-zoAUMk0Ec...lzM8L9H8bc

Some pics:

[Image: hdfe.png]

[Image: lxir.png]
(This post was last modified: 2014-02-24 17:51 by TheTroll.)
find quote
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #2
I added a commit so that downloading subtitles works in the latest Gotham ...
(This post was last modified: 2014-02-18 19:49 by TheTroll.)
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 21,245
Joined: Jan 2011
Reputation: 276
Location: Arizona, USA
Post: #3
Nice!

You can make easy links to the XBMC wiki using double brackets around common XBMC words: [[debug log]] = debug log, [[Video library]] = Video library, [[SMB]] = SMB , [[userdata]] = userdata, etc
find quote
Offler Offline
Member
Posts: 62
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #4
I managed to connect to TV server via UPNP in "Video" section, but I will try this for sure. Thanks.
find quote
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #5
I added the original Re-touched navigation and fixed some bugs.
I also added a stop button ...

It's not bugfree but it's quite nice now!

(This change is only for 4.3 screens like the IPAD, 16x9 remains with the old style from confluence)
(This post was last modified: 2014-02-21 16:49 by TheTroll.)
find quote
Avishay Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #6
Hi,
First, thanks for the hard work!

I'm facing 2 main problems with this skin, hope you might have a solution.
I'm using one of the latest nightlies of XBMC Gotham, on Android 4.3 Tablet (Sony Xperia Z), with this beautiful skin - Re-Touched/Re-Touched-PVR.

1. The problem I'm facing with is that the subtitles Add-On is not working for me on this skin.
It means that when pressing the download button, its just causes the OSD disappear, but nothing else happens.
It happens on both Re-Touched and Re-Touched-PVR

When using the default skin - Confluence - the subtitles Add-On is working excellent.

2. Second problem, happens only on Re-Touched-PVR (not on any other skin including the original Re-Touched) is when I touch the screen while video is running, the video get stuck while audio keeps on playing.

Any help would be appreciated.

#XBMC #Gotham #Skin #Re-Touched #Re-Touched-PVR #Subtitles #Add-On #Android #Tablet
(This post was last modified: 2014-02-22 16:39 by Avishay.)
find quote
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #7
Hi,

do you use the git or the zip version ?
Can you try to delete the 16x9 directory ?
(This post was last modified: 2014-02-22 16:46 by TheTroll.)
find quote
Avishay Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #8
(2014-02-22 16:43)TheTroll Wrote:  Hi,

do you use the git or the zip version ?
I'm not sure I understand which is which. I'm using the link you posted:
https://github.com/TheTroll/skin.re-touched
And "Download zip"
[Image: edit?usp=sharing]
(2014-02-22 16:43)TheTroll Wrote:  Can you try to delete the 16x9 directory ?

I tried, but I get a message "Add on does not have the correct structure"
(This post was last modified: 2014-02-23 01:18 by Avishay.)
find quote
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #9
Hi,

so I guess it uses the 16x9 dir ...
I ll port the subtitles fix later on this res.
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,615
Joined: Jul 2011
Reputation: 167
Location: Dawn of time
Post: #10
Why are you using Frodo as base?
There's a fixed up gotham version on my github

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #11
Hi,

I just pushed a fix for 16x9.
find quote
Offler Offline
Member
Posts: 62
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #12
Installed the mod few minutes ago.

Result:
http://slayershrine.wz.cz/retouched-pvr.png

Installed from ZIP file. Any idea? Older unfixed build?
find quote
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #13
Whao nice Smile what machine are you using ?
find quote
TheTroll Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #14
(2014-02-22 22:19)Martijn Wrote:  Why are you using Frodo as base?
There's a fixed up gotham version on my github

Hi,

where is your github ?
I took the official repo I think...

EDIT: Ok I found your fork, I will use it thanks
EDIT2: I reforked and added my changes!
(This post was last modified: 2014-02-24 17:55 by TheTroll.)
find quote
Offler Offline
Member
Posts: 62
Joined: Feb 2014
Reputation: 0
Post: #15
(2014-02-24 16:53)TheTroll Wrote:  Whao nice Smile what machine are you using ?

Windows 7 x32, Intel Atom N550...
find quote
Post Reply