Work in Progress - Aeon Nox 5 Mod : Showcase and more

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,711
Joined: Nov 2011
Reputation: 47
Location: Nantes - France
Post: #1
So, as I'm using Aeon Nox 5 on my secondary HTPC (ION platform with Atom N330 + GeForce9300 with OpenELEC 4.0), I'm starting to mod it :



This mod will be light as I don't use Aeon Nox 5 on my main HTPC, I don't need all the feature I have put on my Aeon Nox 4.1 mod.

Download it : ZIP file

Install it : copy files from 1080i folder and overwrite existing file in 1080i folder in aeon nox 5 skin directory. Do the same with media folder.

For displaying Live BG for movie set, you will need a modified release of script.extendedinfo :

https://www.dropbox.com/s/mdpv0v47yg79g8...edinfo.zip

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

(This post was last modified: 2014-06-13 14:17 by mikebzh44.)
find quote
martinconroy Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #2
Looks great! Will download and test tomorrow when I can get to my HTPC

Just out of interest, when Aeon Nox auto-updates will we need to reapply these?
(This post was last modified: 2014-05-20 17:15 by martinconroy.)
find quote
BigNoid Offline
Team-XBMC Member
Posts: 3,084
Joined: Jul 2010
Reputation: 99
Location: Below sea level
Post: #3
Nice. The delay option is already available under advanced settings. I will add this to the sticky.
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,711
Joined: Nov 2011
Reputation: 47
Location: Nantes - France
Post: #4
(2014-05-20 17:14)martinconroy Wrote:  Just out of interest, when Aeon Nox auto-updates will we need to reapply these?

Yes, you will have re apply this mod after each skin update.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

find quote
LAMF Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #5
Nice, thank you! I really like AN5 and this one looks good. Looking forward to display discart option.
find quote
tjsuominen Offline
Member
Posts: 50
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #6
Does this work together with the "Minimalistic" AN5 mod? http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=192623
find quote
Famous600 Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #7
Discart FTW!
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,711
Joined: Nov 2011
Reputation: 47
Location: Nantes - France
Post: #8
(2014-05-21 06:40)tjsuominen Wrote:  Does this work together with the "Minimalistic" AN5 mod? http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=192623
As long as you don't have to replace the same XML, the 2 mods can be installed together.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,711
Joined: Nov 2011
Reputation: 47
Location: Nantes - France
Post: #9
(2014-05-20 18:28)BigNoid Wrote:  Nice. The delay option is already available under advanced settings. I will add this to the sticky.
Thanks, found it and use it to open case :

[Image: J65lowI.jpg]

[Image: MB2SKNz.jpg]

Dropbox link updated in first post.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

find quote
martinconroy Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #10
Thanks, this works well, though sometimes the disk doesn't appear though I guess that's the loading speed of the image over the network.

As a thought, it would be good to hide the infopanel for sets as this is usually fairly blank/meaningless?

Thanks again!
find quote
LAMF Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #11
(2014-05-20 17:10)mikebzh44 Wrote:  extra script is needed for movieset (script.extendedinfo from Phil65) and I have to look how to add it into Aeon Nox 5.

That would be great
find quote
tjsuominen Offline
Member
Posts: 50
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #12
Please do Smile
find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,711
Joined: Nov 2011
Reputation: 47
Location: Nantes - France
Post: #13
Link updated in first post to add up to 6 discarts for movieset.

You need to install script.extendedinfo from Phil65 and moddded for Gotham by Azrael Omega : https://github.com/azraelomega/script.extendedinfo

[Image: IOtcq02.png]

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

find quote
mikebzh44 Offline
Posting Freak
Posts: 1,711
Joined: Nov 2011
Reputation: 47
Location: Nantes - France
Post: #14
Link updated to fix New / Watched / Partially watched overlay.

Sorry for my english, but, you know, I'm French so ...

find quote
Famous600 Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #15
Question. Is there a way to JUST show the discart without opening a case? If I land on a single movie, can it display discart and when I land on a set can it be set up to just have all of the discs roll in? Thanks.
find quote
Post Reply