MiniMeedia v0.81 Released (26/05/2009)

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #61
Hey skunkm0nkee,
Have got no backgrounds in pictures ,was it ment to be like this because....

Most of my location give black backrounds only folders located on xbox shows 4 (ugly) thumbs.
Windows gives me with all the location a black screen.

Would like to see the normal backgrounds in pictures (locations).
(This post was last modified: 2009-05-30 01:31 by Waffa.)
find
dan1son Offline
Fan
Posts: 608
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #62
Just wanted to say thanks for putting the effort into designing/developing this skin. It's currently the skin I'm using on my ATV. Performance is perfectly acceptable (can't say that for some other skins on the ATV), and the minimalistic look and feel of it is top notch.

Thanks again for your time/efforts. I look forward to further releases.
find
JDizzy Offline
Fan
Posts: 376
Joined: Apr 2009
Reputation: 1
Location: Californication
Post: #63
Just a small question....

I can see that every area has an option for setting background folder option.
How do I set the backgrounds for Main Menu?

BTW - Nice skin!
Running on ATV
(This post was last modified: 2009-05-30 20:06 by JDizzy.)
find
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #64
If you did set the backgrounds for every area and they don't show up on home screen, your build is out of date.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=51904
find
jmadonald Offline
Member
Posts: 90
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #65
when first starting it defaults on the movies, how can i change it to default to the weather?
find
paulwilder1 Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #66
Excellent skin. Just noticed that when you switch the keyboard to enter an IP address, the 9 doesn't show up. It's not exactly a glaring error, but figured I'd let you know.
find
JDizzy Offline
Fan
Posts: 376
Joined: Apr 2009
Reputation: 1
Location: Californication
Post: #67
Waffa Wrote:If you did set the backgrounds for every area and they don't show up on home screen, your build is out of date.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=51904

I am running v9.04.1 Babylon....
Do I need to make the changes as mentioned in your link?
find
hastarin Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #68
Nice though I'd like to see you put a Wallstream in for movies again. It may not be the best for showing off Fanart, but when you just want to browse through a big movie collection it's quite handy.
find
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #69
JDizzy Wrote:I am running v9.04.1 Babylon....
Do I need to make the changes as mentioned in your link?

Yep, you need rev 20300 or higher.

Or make the changes as mentioned in link.
find
jmadonald Offline
Member
Posts: 90
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #70
I cant believe how great this skin works on the xbox!
find
JDizzy Offline
Fan
Posts: 376
Joined: Apr 2009
Reputation: 1
Location: Californication
Post: #71
Waffa Wrote:Yep, you need rev 20300 or higher.

Or make the changes as mentioned in link.

Did the trick... Thanks!
find
matt11601 Offline
Senior Member
Posts: 109
Joined: Nov 2004
Reputation: 0
Post: #72
Hi skunkm0nkee, got two questions:

1) In a previous post you describe listing TV Shows by episodes. I went into "View" under settings and do not see that option.

2) I was looking through your Media Gallery thread. Are all those new views coming in the next version? Because I do not see them in the 0.81 version like High view and low view, etc.

Thanks for the great skin. I'm officially switching to this.

-Matt

P.S. Using the XBMC build May 29
find
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #73
Looks like you didn't find the option menu for changing views and sort by.

It's simple right or up clicking for the menu.(look at arrow on the right of your screen)
find
TheBurner Offline
Senior Member
Posts: 112
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Location: California
Post: #74
Great job on the skin, I have one question is there any future plans to possibly make the logos/ratings a bit larger for use on large screens? on my 46" its hard to see the R rating and reasons for it being rated that way
find
matt11601 Offline
Senior Member
Posts: 109
Joined: Nov 2004
Reputation: 0
Post: #75
Waffa Wrote:Looks like you didn't find the option menu for changing views and sort by.

It's simple right or up clicking for the menu.(look at arrow on the right of your screen)

Woops, I think I turned this off under the "Configure Skin" menu under Settings.
find