No plot displayed for movies

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
laconical Offline
Donor
Posts: 7
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #1
I've got an odd problem - I've configured a scraper to retrieve information for my movies, and it appears to be working correctly. When I flick through the various views, I can see the fan art, dvd cover, and movie details. However, when I choose List Info 2, I don't see the plot on the left hand side. I can see Directory, Year, Writer and Runtime, but the space where the plot is supposed to be is empty. If I click the 'Info' button on my remote, I can see the full details of the movie...which includes the plot. So it's definitely been downloaded.

Any suggestions as to how I can get the plot to display correctly for my movies? Incidentally, the List Info 2 view in the TV Shows category works fine.
find quote
scarfa Offline
Skilled Skinner
Posts: 413
Joined: Jul 2008
Reputation: 25
Post: #2
laconical Wrote:I've got an odd problem - I've configured a scraper to retrieve information for my movies, and it appears to be working correctly. When I flick through the various views, I can see the fan art, dvd cover, and movie details. However, when I choose List Info 2, I don't see the plot on the left hand side. I can see Directory, Year, Writer and Runtime, but the space where the plot is supposed to be is empty. If I click the 'Info' button on my remote, I can see the full details of the movie...which includes the plot. So it's definitely been downloaded.

Any suggestions as to how I can get the plot to display correctly for my movies? Incidentally, the List Info 2 view in the TV Shows category works fine.

go to the view options drop down menu and enable 'show full plot'
find quote
laconical Offline
Donor
Posts: 7
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #3
scarfa Wrote:go to the view options drop down menu and enable 'show full plot'

Bingo, that was it. Thanks!
find quote