[RELEASE] PseudoTV Addon: Virtual EPG and TV Channel Surfing Script

  Thread Rating:
  • 24 Votes - 4.96 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
wiz561 Offline
Senior Member
Posts: 207
Joined: Feb 2009
Reputation: 0
Post: #4876
(2014-07-09 02:36)Lunatixz Wrote:  
(2014-07-09 02:23)wiz561 Wrote:  I was wondering how long it normally takes to add all the channels and things to pseudotv. When I enable everything, it seems to take an hour plus to get everything done. The message on the screen says...

Adding Livetv, parsing XML

And it's going through the XML file for all the information for each channel. A snippet of the xbmc.log can be seen here....

http://pastebin.com/GzCF3Dge

Thanks in advanced.

If you're using PseudoTV Live your in the wrong thread. http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=169032

Sigh... Pretty much sums up my day. Sorry about that.
find quote
hevers1981 Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #4877
(2014-04-17 05:27)spanktastic2120 Wrote:  
(2014-04-17 04:57)tuddel Wrote:  Hi Everyone
I just downloaded xbmc and i installed pseudtv using the install from zip.
but when i go to programs it says script failed.

any ideas?

thanks!

If you are using Eden use the master branch: https://github.com/Jasonra/XBMC-PseudoTV...master.zip
If you are using Frodo use the stable-pre: https://github.com/Jasonra/XBMC-PseudoTV...le-pre.zip

You must remove the pseudotv folder from your addons folder before installing a different version. Simply uninstalling the previous version wont work.

So which one do we use if we're using Gotham?
find quote
Lunatixz Offline
Posting Freak
Posts: 2,478
Joined: May 2011
Reputation: 44
Location: New York
Post: #4878
(2014-07-12 02:29)hevers1981 Wrote:  
(2014-04-17 05:27)spanktastic2120 Wrote:  
(2014-04-17 04:57)tuddel Wrote:  Hi Everyone
I just downloaded xbmc and i installed pseudtv using the install from zip.
but when i go to programs it says script failed.

any ideas?

thanks!

If you are using Eden use the master branch: https://github.com/Jasonra/XBMC-PseudoTV...master.zip
If you are using Frodo use the stable-pre: https://github.com/Jasonra/XBMC-PseudoTV...le-pre.zip

You must remove the pseudotv folder from your addons folder before installing a different version. Simply uninstalling the previous version wont work.

So which one do we use if we're using Gotham?

There is no official PseudoTV version for Gotham, you can either... modify PseudoTV to work with Gotham... or use my fork "PseudoTV Live" which supports Gotham
(This post was last modified: 2014-07-13 22:56 by Lunatixz.)
find quote
kics Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Dec 2006
Reputation: 0
Thumbs Up  RE: [RELEASE] PseudoTV Addon: Virtual EPG and TV Channel Surfing Script
Post: #4879
i dont know where ive been... kick ass addon
find quote
freed1b Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #4880
Hello all,newbie here... I would appreciate if anyone could direct me to how to install Pseudotv Live on an appletv2 - I've been looking but cant find the respository for the addon

I am using XBMC - Gotham

Thanks in advance for your help
(This post was last modified: 2014-08-02 10:03 by freed1b.)
find quote
phsyraxion Offline
Senior Member
Posts: 154
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #4881
(2014-08-02 10:02)freed1b Wrote:  Hello all,newbie here... I would appreciate if anyone could direct me to how to install Pseudotv Live on an appletv2 - I've been looking but cant find the respository for the addon

I am using XBMC - Gotham

Thanks in advance for your help

Pseudo TV Live is a different build from this thread which is the original Pseudo TV. Please see THIS thread for PTVL related matters.
find quote
freed1b Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #4882
(2014-08-02 10:19)phsyraxion Wrote:  
(2014-08-02 10:02)freed1b Wrote:  Hello all,newbie here... I would appreciate if anyone could direct me to how to install Pseudotv Live on an appletv2 - I've been looking but cant find the respository for the addon

I am using XBMC - Gotham

Thanks in advance for your help

Pseudo TV Live is a different build from this thread which is the original Pseudo TV. Please see THIS thread for PTVL related matters.


Thanks Phsyraxion.

I started there, but could not find the repsoitory .... any help would be much appreciated. I've looked through fusion's repositories and I can't find it there.
find quote
doingok43 Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #4883
Hi just installed PSEUDOTV LIVE on windows 13,2 gotham click on the addon script error any ideas?

c[/u]heers
find quote
kics Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Dec 2006
Reputation: 0
Post: #4884
i've been trying to "add" more channels, the list of channes does not show all the tv series / movies that i have.... anyway to add some extra channels ?
find quote
DarkKnight Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Nov 2010
Reputation: 4
Post: #4885
I've just installed this and I'm having an issue with the channel generation hanging up consistently on SyFY. It's bad enough I need to reboot because it won't complete. XBMC is still functional, but the pop-up dialog gets stuck. Switching SyFy to Starz! in the channel configuration allows it to complete, however, much of the media I like to watch are SyFy shows, so I'd hate to lose it. I've looked at the XBMC log, but it doesn't really show any errors.

Suggestions?
find quote
Post Reply