[MOD] "Bugfixes"

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
fr500 Offline
Senior Member
Posts: 297
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #1
This Mod changes the way Shade handles some stuff that I don't like and will eventually add new features

http://dl.dropbox.com/u/149537/ModBugfixes.rar

[Image: bugFixes000.png]

[Image: bugFixes001.png]

Revision 1
- Change thumbs at Info Dialog at TV shows season level so they are not squished
- Makes the container for Runtime on the Info Dialog bigger so it doesn't cut the runtime if bigger than 2 digits
- Change poster size in Alternate Movie Posters View

Revision 2
- Changed includes.xml so there is no visualization when tvtunes is working

Revision 3
- Modified most of the other views so Posters have a 1.45:1 aspect ratio
(This post was last modified: 2011-01-29 21:07 by fr500.)
find quote
dan1son Offline
Fan
Posts: 608
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #2
Any updates on the fixes for the aspect ratio of posters in your mods?
find quote
fr500 Offline
Senior Member
Posts: 297
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #3
Hey, yes have some more views done but got all mixed up with another mod, will sort out things by the weekend, only movie posters so far Big Grin

[Image: screenshot002.png]

This is the mod chewing my free time up, my new home screen
find quote
fr500 Offline
Senior Member
Posts: 297
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #4
dan1son Wrote:Any updates on the fixes for the aspect ratio of posters in your mods?

Ok, update uploaded, some are missing since I couldn't figure them out yet, let me know If I'm missing one you consider important
find quote
dan1son Offline
Fan
Posts: 608
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #5
Looking good. I definitely appreciate your efforts.

I take a look at it later tonight. I have some dinner plans with the wife.

Thanks!
find quote
emal011 Offline
Senior Member
Posts: 200
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Location: Munich
Post: #6
it could be great if you make Now Playing in the Home Menu a litle more bigger, the default skin ist a litle to small...

Plataform: AMD FX-8120 | ATI Radeon HD7800 | 16Gb Corsair
| 500Gb Samsung + 320Gb + 1,5Tb | Windows 7 Professional 64Bits | Creative Sound Blaster X-Fi Titanium| Creative Inspire T6160 5.1
| XBMC mit Night | Philips 220SW + AOC M2752V:sniffle:
find quote
fr500 Offline
Senior Member
Posts: 297
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #7
Well this one is bigger already, maybe I can do something though
find quote
b_scott Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #8
I tried to install this on my AppleTV2 and I just get "updating, please wait" for infinity. Is there a way to use this or am I screwed to a reboot?
find quote
fr500 Offline
Senior Member
Posts: 297
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #9
I don't have an AppleTV2 so I can't test, this is a mod not a full skin, not sure how you installed it.
find quote