MediaPortal

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] xbmc crashes on analog channels, mediaportal 3 1,231
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: t-magnus
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] MP muting my PC after recording and going to sleep 0 368
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: a_team
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Can not connect 1 621
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: clayfree
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Solved] Multiple HDPVR fails on one tuner 0 557
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: w84no1
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC TV server Plugin MP1.4 (Pages: 1 2 3 ) 41 20,844
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: doveman2
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] [ERROR]: TVServer answer: NoFreeDiskSpace 3 1,031
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: WolvesPhil
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Using TSReader with remote SMB 11 2,752
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: sizanx
New posts. Hot thread.   Go to first unread post MP TV Server 10 3,028
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: DFergATL
New posts. Hot thread.   Go to first unread post newb needs help with proposed setup 0 505
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mattmannz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Not working 5 1,690
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Constant dropping connection and "No PVR Client" 2 3,285
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: clayfree
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] No video or audio 1 541
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Paths incorrect on client 1 435
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Noob needs help understanding DVR and XBMC 1 902
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: wileecoyote
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Client standby problem with MediaPortal usage 3 744
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Schaussi
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Apple TV 2] Mediaportal addon: TsReader status 11 5,804
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Schaussi
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Buffer file has zero length? 2 677
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: tungmeister
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Is PAUSE supposed to start recording? 3 1,430
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No live streaming video - Windows backend and Raspberry Pi Client 7 2,044
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nickr
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 12.1-Frodo-margro1 and Videotext 4 591
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ForgotMyUsername
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread