GBOX Midnight Android PC

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
solamnic Offline
Fan
Posts: 748
Joined: Jul 2009
Reputation: 3
Post: #1
http://androidtvbox.us/products/g-box-midnight/

anyone has tried this?

any comments?

It claims that it runs XBMC

(sorry had to edit this post - didnt post correct link)
(This post was last modified: 2012-09-11 19:24 by solamnic.)
find quote
FNwoz Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #2
I am interested in this as well. Just got my pivos xios ds and put xbmc on it only to find it quit working after a day or so. Had to return it for a full refund so now I am on the fence if I should get another one.
find quote
artrafael Offline
Team-XBMC Forum Moderator
Posts: 6,358
Joined: Jul 2010
Reputation: 109
Location: USA
Post: #3
@solamnic,
You're already participating in this existing thread on this device: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=140327
Why start a new thread on the same device in the same forum?
(This post was last modified: 2012-09-13 21:54 by artrafael.)
find quote
solamnic Offline
Fan
Posts: 748
Joined: Jul 2009
Reputation: 3
Post: #4
erm m8 i started this one.. and then another fellow started a new thread with the same subject...

so i follow the next thread.. (you can check the creation date to see that i am right Smile )...

nevertheless all the posts regarding the same subject are directed there

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=140327
(This post was last modified: 2012-09-13 22:55 by solamnic.)
find quote
artrafael Offline
Team-XBMC Forum Moderator
Posts: 6,358
Joined: Jul 2010
Reputation: 109
Location: USA
Post: #5
Ah, you're right... sorry about that. I saw the first response which was posted today and incorrectly thought the thread likewise was just started today.
find quote
jimmyjiang Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #6
Hi,
I just purchase an G-Box midnight, upgrade it to latest firmware, but it show black screen on Netflix,the sound is ok, any idea?
thanks for your help in advance!
jimmy
find quote
davilla Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 11,387
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #7
@jimmyjiang, stop cross posting Smile


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
satcabler67 Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Post: #8
i have one works great with xbmc just make sure you do not check always with the xbmc and use a regular mouse to set it up
find quote