Windows support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts.   Go to first unread post [Windows] Kodi simply blocks when trying to enter at TV's 3 116
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jjd-uk
New posts.   Go to first unread post Help!!! :) 3 124
  • 1 Vote(s) - 1 out of 5 in Average

Last Post: Ned Scott
New posts.   Go to first unread post ERROR: VideoInfoScanner: Exception while scanning. 0 74
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: chris41g
New posts.   Go to first unread post Have XBMC turn off lights with usb-uirt? 2 95
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: OtherJonny
New posts.   Go to first unread post [Windows] bluray iso file problem 0 73
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: DNG12
New posts.   Go to first unread post [Windows] Clean and Update via command line 4 140
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: cas4
New posts.   Go to first unread post start picture slideshow from menu 0 59
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: CaptainKen
New posts. Hot thread.   Go to first unread post DSPlayer (DirectShow Player for XBMC) Eden build available (Pages: 1 2 3 4 ... 115 ) 1,719 420,322
  • 13 Vote(s) - 5 out of 5 in Average

Last Post: alsergo
New posts.   Go to first unread post [Windows] ~HELP FAST~ unable to create aplication. exiting. 6 146
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: vexation
New posts.   Go to first unread post cant jump to letter via keybnoard and no PVR client 3 86
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Ned Scott
New posts.   Go to first unread post [BUG] Not all content appears in folder 4 118
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Joe. findlay
New posts. Hot thread.   Go to first unread post A few of my .nfo files stopped working and I'm not sure why, please help! 8 163
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: wgstarks
New posts.   Go to first unread post [Windows] keyboard not working 1 54
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jjd-uk
New posts.   Go to first unread post I installed 13.2 Gotham and when I start the program all I get is an electronic 1 94
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: fritsch
New posts.   Go to first unread post [Windows] nothing will play anymore... 3 139
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: lblanchardiii
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Gotham 13.2 Sound: No DTS, No Dolby - Why? 6 221
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Cynos
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Switching Profiles Shortcut ? 5 1,395
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: DurhamDev
New posts.   Go to first unread post [Windows] help! 1 74
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: baijuxavior
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] Subtitles broken 8 218
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jjd-uk
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] XBMC Frodo Upgrade 4 181
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: sparklan
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread